Impression Sailing Week 2012

Author: Share:
V organizaciji Burin Yachting Cluba in Elan Yachtinga, v sodelovanju z Yacht Clubom Biograd, pod okriljem Hrvaške jadralne zveze bo tudi letos prvi vikend po krompirjevih počitnicah, med 8. in 11. novembrom, potekala, tradicionalna mednarodna regata Impression Sailing Week 2012 na jadrnicah Elan. Osrednje dogajanje se bo, kot pretekla leta, odvijalo v Marini Kornati v Biogradu na Moru in akvatorjiu pred Biogradom.

Regata na kateri se vsako leto beleži večji in bolj mednarodno obarvan obisk ljubiteljev jadranja in Elana predstavlja med jadralci zaključek jadralne sezone. Po napovedi organizatorjev je ponovno pričakovati največjo revijalno regato enega proizvajalca jadrnic, Elan, z več kot 60 jadrnicami. Jadrnice se bodo pomerile v razredih Elan Impression, Elan Performance, Elan Cruiser, znotraj razreda Performance pa bodo imele jadrnice s certifikati za ORC možnost tekmovati tudi v tej razvrstitvi.
Posebnost regate je obisk lastnikov Elanovih jadrnic, zastopnikov Elan, prodajalcev plovil, novinarjev, povabljenih VIP gostov ter seveda vseh ljubiteljev jadranja, ki ob tem dogodku zaključujejo jadralno sezono in se dogovarjajo za načrte v prihajajoči jadralni sezoni.

Regata Impression Sailing Week je izjemno primeren dogodek za organizacijo korporativnega eventa ali team buildinga vašega podjetja. Pričakovati je udeležbo 400 jadralcev in obiskovalcev, ki bodo na kopnem deležni pogostitve ter imeli z glasbo popestrena kar dva zabavna večera.
Svečana otvoritev regate s pijačo dobrodošlice bo v četrtek, 8. novembra ob 20.00 uri v restavraciji marine Ilirija v Biogradu.

Info: Burin Yachting Club
www.burin.si

Previous Article

Premierna predstavitev Galeon 550 Fly

Next Article

Bonaca prinesla napovedani svež veter

Pogledajte ostale članke