Inštrumenti Vion

Author: Share:
Pri podjetju VION so za zasnovo instrumentov sledili željam in zahtevam uporabnikov, ne glede na to ali so le ti skipperji, kapitani ali lastniki rekreativnih plovil. Pred več kot desetimi leti je VION kot prvi proizvajalec predstavil elektronski barometer posebej prirejen za uporabo na morju. S svojo kvaliteto so prišli v sam vrh in tako lahko danes VION instrumente najdete prav na vseh morjih sveta.


Preden se odpravite na pot se prepričajte kaj vas čaka!
VION je opremil vse barometre (razen vhodnih modelov A100LD SAT B) z novo tehnologijo, ki omogoča natančnejše meritve in prikaz podatkov. Barometer je tako občutljiv, da prikaže že najmanjšo spremembo v ozračju, povečevalno steklo pa daje 2,2x lažjo berljivost kot pri tradicionalnih barometrih.

Zaščita proti koroziji!
Vsi izdelki so obdelani z posebno zaščito proti koroziji, ki je tudi patentirana. To vam daje garancijo, da posedujete izdelek, ki ne potrebuje posebnega vzdrževanja in je odporen na vremenske vplive ter slani zrak, celotno ohišje pa je seveda narejeno iz nerjavnega jekla.

Dobro je vedeti koliko je ura!
VION ure so izdelane z veliko natančnostjo in poleg točnega časa prikazujejo tudi tako imenovane tihe cone: to je časovno obdobje v katerem ne smete uporabljati radijskih zvez, kar je na plovilih zagotovo zelo dobrodošlo.

Za boljšo vidljivost so vsi instrumenti opremljeni z ločljivo številčnico, mineralno steklo pa berljivost še poveča. Kadar je svetlobe malo, pa vam iz zagate pomagajo fosforne označbe na številčnici in kazalcih, ki so dobro vidne še nekaj ur po izključitvi zadnjega vira svetlobe.

Info: Stal elektronik d.o.o., Tbilisijska ulica 89, 1000 LJUBLJANA
www.stal.si

Previous Article

London International Boat Show 2010

Next Article

Morgan Dinghy 33 – predstavitev

Pogledajte ostale članke