Jadralski priročnik za mlade »GREMO JADRAT!«

Author: Share:
Obveščamo vas, da je izšel nov jadralski priročnik za otroke in mladino v slovenskem jeziku. Gre za knjigo z izvirnim naslovom “GO SAILING”, avtorice Claudie Myatt, ki so jo izdali pri eni najprestižnejših jadralskih organizaciji RYA (Royal Yacht Association Southampton) iz Anglije. Prevod knjige v slovenščino je prispevalo podjetje J.J.K. d.o.o.

Knjiga na enostaven in zabaven, pa vseeno popolnoma strokoven način, podaja osnovne informacije o jadranju, opremi in okolju ter osnovna navodila za jadralce začetnike. Namenjena je otrokom, ki se učijo prvih korakov jadranja v jadralskih šolah, tistim, ki to ljubiteljsko počnejo sami ali pa so zgolj potniki na družinskih jadrnicah pa bi radi pri potovanjih aktivneje sodelovali in razumeli dogajanje na barki. Primerna je tudi za odrasle – popolne začetnike, ki jih zanimajo osnovni pojmi jadranja.

Knjiga je poleg slovenskega jezika za Hrvaški trg na voljo tudi v hrvaščini! Obsega 84 barvnih strani, mehka vezava, pri J.J.K. d.o.o. pa jo dobite za 19,80 EUR.

Info: J.J.K. d.o.o., Industrijska 1k, 1290 GROSUPLJE
www.jjk.si

Previous Article

Prihaja Bavaria Sport 31

Next Article

Napoved – Delphia 1350 Escape

Pogledajte ostale članke