Jesenski navtični vikend – Otvoritev

Author: Share:
Ob 12. uri se je odvila uradna otvoritev prve letošnje jesenske navtične prireditve v Sloveniji – prodajni sejem novih in rabljenih plovil ter navtične opreme Jesenski Navtični Vikend, ki bo v Marini Portorož potekal v dneh od 30.9. do 03.10.2010. Tiskovni konferenci, kjer so organizatorji predstavili svojo vizijo o prvem jesenskem navtičnem dogodku, je sledila še predstavitev regatne ekipe jadrnice Maxi Jena 2010 ter prijavljenih razstavljavcev.

Tiskovni konferenci, kjer so organizatorji predstavili svojo vizijo o prvem jesenskem navtičnem dogodku, je sledila še predstavitev regatne ekipe jadrnice Maxi Jena 2010 ter prijavljenih razstavljavcev. Letos je svoje programe na ogled postavilo 23 najpomembnejših slovenskih podjetij, ki se ukvarjajo z navtiko, ogledati pa si bo moč okoli 50 razstavljenih plovil.
Med spremljajočimi dogodki velja posebej omeniti zanimivo fotografsko razstavo zamejskega fotografa Miloša Zidariča iz Zgonika, z naslovom “Maxi Jena – utrinki iz Barkovljanke 2007, 2008 in 2009”, ki bo na ogled postavljena v prostorih Jahtnega Kluba in restavracije Marina Portorož.

Marina Portorož, ki ima dolgoletne izkušnje z organizacijo sejemskih navtičnih prireditev, svojim razstavljavcem in obiskovalcem tudi tokrat zagotavlja profesionalno in kakovostno izvedbo dogodka in spodbudne poslovne rezultate. Letos bo ves čas trajanja prireditve obiskovalcem zagotovljen prost vstop, na razpolago pa bo tudi posebna gostinska ponudba.

Marina Portorož bo tako v dneh od 30. septembra do 3. oktobra 2010, ponovno postala pomembno zbirališče ljubiteljev navtike, ki si bodo lahko že v jesenskem času zagotovili veliko informacij o prihajajoči navtični sezoni. Organizatorji upajo, da bodo tudi s tem dogodkom pripomogli k spodbuditvi okrevanja navtične industrije v Sloveniji.

besedilo: Studio37 Press Release
foto: Studio37

Previous Article

Novi Atlantis 48

Next Article

Sejem Nautica Rijeka 2010

Pogledajte ostale članke