Jesenski navtični vikend – Sejem Portorož

Author: Share:
Neugodne gospodarske razmere, ki še vedno pestijo svetovno in domačo navtično industrijo, so eden od poglavitnih razlogov, da so se v Marini Portorož odločili slovenskim podjetjem, ki se ukvarjajo z navtiko, ponuditi posebno priložnost, da tudi v jesenskem obdobju predstavijo javnosti in kupcem trenutno ponudbo svojih prodajnih in zastopniških programov ter tako ponudijo na trg vse tisto, kar bi sicer morda moralo preko zime počakati na pomladne dni prihodnjega leta.

Prodajni sejem novih in rabljenih plovil ter navtične opreme v Marini Portorož se bo odvijal med od 30.9.2010 in 03.10.2010.

Razstavni prostori jesenskega prodajnega sejma bodo urejeni v centralnem delu portoroške Marine. Privezna mesta v morju ter zunanje razstavne površine bodo ustrezno pripravljene in bodo ponujale raznolike možnosti za kakovostno predstavitev vseh razstavljenih izdelkov in storitev. Ob samem dogodku bodo izkušeni organizatorji pripravili tudi nekaj spremljajočih prireditev, ki bodo še dodatno popestrile prvi letošnji jesenski navtični sejem.

Marina Portorož ima bogate izkušnje z organizacijo sejemskih navtičnih prireditev, kar med ostalim zagotavlja profesionalno in kakovostno izvedbo omenjenega dogodka, zavidljivo število obiskovalcev in spodbudne poslovne rezultate razstavljavcev.

Organizatorji upajo, da bodo s tem po svoje pripomogli k spodbuditvi okrevanja te veje gospodarstva v Sloveniji in so zato pripravili še posebej ugodno ponudbo za razstavljavce, vsi obiskovalci pa si bodo sejem letos lahko ogledali brezplačno!

Marina Portorož bo tako v dneh od 30. Septembra do 3. Oktobra 2010, ponovno postala pomembno zbirališče vseh ljubiteljev navtike, ki si bodo lahko že v jesenskem času zagotovili veliko informacij o prihajajoči navtični sezoni in pod posebej ugodnimi pogoji realizirali nakup ali zamenjavo plovila.

besedilo: Studio37 Press Release
foto: Studio37 Press Release

Previous Article

IBS Izola 2010 odpovedan

Next Article

Nov zastopnik za plovila Glastron

Pogledajte ostale članke