Karnic 2965

Author: Share:
Ciprska ladjedelnica v sezoni 2009 navdušuje s svojim do sedaj največjim, 10,30 metrov dolgim in 3,01 metra širokim plovilom Karnic 2965. Kot vsa plovila omenjenega proizvajalca tudi ta fisherman krasijo prostornost, širok prehod na premec okrog celotnega plovila, visoka ograja ter dobre plovne lastnosti.

Veliko plavalno ploščad in kokpit v tikovini (standardna oprema) od kabine ločujejo drsna vrata, za zaščito pred soncem oziroma zračnost plovila pa skrbi pomična streha. V zaprtem delu kokpita z dnom iz hrastovega lesa najdemo veliko usnjeno sedišče z zložljivo mizo, hladilnik, kuhalnik, umivalnik in seveda velik kapitanov sedež ob razgibani konzoli opremljeni z vso sodobno navigacijsko opremo. Notranji bivalni prostor sestavljajo z vrati ločena lastniška kabina in kopalnica s tušem ter še dodatno ležišče za 2 osebi pod kokpitom. V zunanjem delu kokpita brez težav postavimo mizo in 4 stole, katere, poleg še ostalih stvari, hranimo v ogromnem shranjevalnem prostoru. Poznavalci bodo znali ceniti masivne stranske bitve, otroci in ženski del posadke pa veliko blazino za sončenje z držali za pijačo na premcu.

Za pogon mu služita dva Volvo Penta bencinska ali dieselska motorja, v serijski opremi pa najdemo električni sidrni vitel, grelec za vodo, polnilec akumulatorjev z 220 voltnim priklopom, osvetlitev kokpita, hladilnik v kuhinji, zvočniki po kabinah in kokpitu…

Info: Atal d.o.o., Prežihova 10, 3000 CELJE
www.atal.si

Previous Article

Karbonski ladijski mostički

Next Article

Bigg-R uradni opremljevalec

Pogledajte ostale članke