Mercury-MerCruiser sedaj tudi pri AS Boats d.o.o.

Author: Share:
Uradno sporočamo, da so vam v podjetju AS boats d.o.o. od 4.12.2009 naprej na voljo tudi kot pooblaščeni serviser in prodajalec motorjev Mercury in MerCruiser. Tako so postali edini prodajalec plovil v Sloveniji, ki vam nudi kompletno ponudbo in servis motorjev obeh vodilnih proizvajalcev navtičnih motorjev v svetu: Volvo Penta in Mercruiser. Od sedaj naprej so kupcem svojih plovil na voljo za servisiranje na terenu tudi za motorje Mercruiser.

V svojem navtičnem centru vam za omenjene motorje nudijo:
* Nakup in vgradnjo izvenkrmnih motorjev
* Redni servis v garancijskem in izven garancijskega roka
* Garancijska popravila
* Kompletno računalniško diagnostiko
* Originalne nadomestne dele Mercury in Mercruiser

Mercury – MerCruiser je eden največjih proizvajalcev navtičnih motorjev v svetu. Pod blagovno znamko Mercury že vrsto let uspešno tržijo linijo izvenkrmnih motorjev od 2.5 KM do 350 KM. Serijo štiritaktnih motorjev v razponu od 75 KM do 250 KM pa dopolnjujejo z dvotaktnimi motorji z direktnim vbrizgom goriva imenovanimi OptiMax.

Linija vgradnih motorjev, poznana z imenom MerCruiser, sega od najmanjšega 3.0 litrskega 135 KM motorja pa do najmočnejšega 8.2 litrskega, 425 KM MAG-a. Zadnja pomembna inovacija je njihov AXIUS – Joystick sistem nadzora nad plovilom, ki izredno poenostavi pristajanje plovila.

Info: AS boats d.o.o., Fram 1/a, 2313 FRAM
www.as-boats.si

Previous Article

NCP gradi plovila za norveško tržišče

Next Article

Oprema Jobe

Pogledajte ostale članke