Motorne Bavarije pri T.T.Y. d.o.o.

Author: Share:
Podjetje Bavaria Yachts je na slovenskem trgu dodelilo zastopstvo motornih Bavarij renomiranemu podjetju T.T.Y. d.o.o. Tako je podjetje po 11 letih uspešnega zastopanja in prodaje jadrnic Bavaria svoj prodajni program po hibridnih barkah Greenline Hybrid dopolnilo še z motornimi plovili Bavaria. S tem se je sodelovanje in zaupanje med vodilnim svetovnim proizvajalcem plovil Bavaria Yachts in podjetjem T.T.Y. še okrepilo in bo tako celotna prodajna in poprodajna storitev zanesljivejša in kupcu prijaznejša.

Bavaria Yachts je svoj prodajni program motornih plovil obnovila v celotnem rangu, podobno kot so to storili z jadrnicami. Starejše oziroma J&J design motorne Bavarie so že nadomestili novi gliserji, pod katerimi je podpisan oblikovalski tandem BMW Group in Farr Yachts Design.

Ekipi T.T.Y. se je za namen celovite ponudbe na področju prodaje plovil pridružil še prodajni svetovalec in poznavalec motornih plovil g. Roman Vesel. Z njim se lahko dogovorite za ogled, testno plovbo ali nakup Bavarijinih motornih plovil in hibridnih bark Greenline Hybrid. V prihajajočih tednih, vam bomo predstavili še posebno ugodno ponudbo sejemskih in testnih gliserjev Sport 28, Sport 34 (nominacija za evropski gliser leta 2011) in Sport 38, letnik 2011.

Info: T.T.Y. d.o.o., Komenskega 12, 1000 LJUBLJANA
www.tty.si

Previous Article

Nov zastopnik za Crownline

Next Article

Novost Delphia 1050 Escape

Pogledajte ostale članke