Navtični vodič Burin Yachting Club-a

Author: Share:
Letošnjo navtično sezono si bomo po nekajletnem premoru zopet lahko popestrili s priročno žepno tiskovino, ki jo je za svoje člane in za tiste, ki si to želijo postati, izdal Burin Yachting Club. Člani Burin Yachting Cluba imajo s članstvom namreč številne ugodnosti na veliko navtičnih in tudi nekaj nenavtičnih področjih. Partnerska podjetja, trenutno jih je približno 110, nudijo članom popuste pri svojih storitvah in izdelkih.

Če jih naštejemo le nekaj; 20% popust pri najemu plovil, 25 % popust pri kasko zavarovanju plovil, 10 do 20% popusta pri storitvah v določenih marinah, do 20% popusta pri nakupu navtičnih oblačil in obutve, 30% popusta pri najemu vozil, do 20% popusta pri nočitvah v hotelih in še bi lahko naštevali. Razlogov za članstvo je veliko, včlanitev pa je preprosta. Izpolnite prijavnico na spletni strani www.burin-club.com ali v Navtičnem vodiču, po plačilu članarine pa boste prejeli člansko izkaznico, s katero lahko začnete koristiti vse ugodnosti, ki vam jih članstvo nudi.
V Navtičnem vodiču 2010 poleg naštetih ugodnosti najdemo tudi koristne navtične informacije, ki jih potrebujemo za plovbo po Jadranu, prevozu plovil po kopnem, vremenske značilnosti in podobno.

Letošnji navtični vodič je nastal s pomočjo pokroviteljev in sicer družbo Mobitel d.d., SKB banko d.d., družbo Elan, zavarovalnico Triglav d.d., Hypo Leasing, Marine v Izoli, AMZS, Burin YC in revije Val navtika.

besedilo: Burin YC Press Release
foto: Burin YC

Previous Article

Salon plovil Ljubljana – poročilo

Next Article

Salon plovil Ljubljana – otvoritev

Pogledajte ostale članke