Nova linija Combi polnilcev/inverterjev

Author: Share:
WP Combi je nov polnilec priznanega Nizozemskega proizvajalca Whisper Power, ki se poleg vrhunske kvalitete lahko pohvali s sprejemljivo ceno. Kombinacija sinusnega inverterja in baterijskega polnilca omogoča uporabo katerekoli 230VAC naprave, vključno z najobčutljivejšo elektroniko in to tudi kadar je vir napajanja samo iz 12V ali 24V baterij.

Izhodna moč inverterja pri 12V sistemu je 2kW, pri 24V pa 3kW. Tri-stopenjski polnilec je namenjen polnjenju AGM, GEL ali navadnih svinčenih baterij s tekočim elektrolitom. Vgrajena elektronika avtomatsko preklaplja AC porabnike med električnim omrežjem in generatorjem ter obratno. Na priloženi kontrolni plošči so prikazani vsi pomembni podatki, tako da je rokovanje z napravo kar se da preprosto.

Z merami 458x218x190mm (VxŠxG) je WP Combi primeren za vsak prostor, tako na večjih, kot tudi na manjših plovilih. Pooblaščeni distributer Stal elektronik pa ima napravo tudi že na zalogi.

Linija marine elektronike podjetja WhisperPower se širi iz dveva v dan in tako vam bomo že v naslednji novici predstavili še zanesljive in cenovno ugodne inverterje WhisperPower.

Info: Stal elektronik d.o.o., Tbilisijska ulica 89, 1000 LJUBLJANA
www.stal.si

Previous Article

Jesenska akcija pri Jucca nautiki

Next Article

Novice iz TTY

Pogledajte ostale članke