Nova linija motornih plovil in jadrnic Bavaria

Author: Share:
Generalni uvoznik Bavaria Yacths za Slovenijo in Hrvaško sporoča, da se že pospešeno razvija nova linija motornih plovil Bavaria, tokrat v sodelovanju z renomiranim italijanskim studiom TOO design iz Rima. Ekipo arhitektov in oblikovalcev vodi Marco Casali, ki je podpisan že pod mnogimi projekti iz sveta navtičnega in industrijskega oblikovanja ter arhitekture.

S popolnoma novo linijo prestižnih gliserjev, kot dopolnilo liniji Sport, bo Bavaria posegla v nov segment kupcev, ki cenijo italijanski dizajn, neizmerno udobje in prestiž, kvaliteto ter moderne rešitve na plovilih. Premiera prvega gliserja bo spomladi 2012.

V decembru bodo v marini Koper premierno predstavili novi gliser Sport 31. Za točne datume spremljajte njihovo spletno stran. Pripravili so tudi omejeno ponudbo gliserjev Sport 38 High Line – ponudba je omejena na prvih 15 kupcev.

Jadralci lahko spremljate razvoj prenovljene linije jadrnic Vision na blogu, svetovna premiera V46 pa bo na sejmu v Düesseldorfu 2012. Osnovna cena nove jadrnice V46 bo postavljena na 175.000 EUR + DDV.

Na sejmu Hanseboot v Hamburgu, so v novembru predstavili še novost – jadrnico Cruiser 40 z dvema kabinama.

Pri TTY sporočajo še, da je za nova naročila jadrnic Cruiser ali gliserjev Sport, sedaj še zadnji čas jesenskih popustov!

Info: T.T.Y. d.o.o., Komenskega 12, 1000 LJUBLJANA
www.tty.si

Previous Article

Delphia 1350 Escape nominirana za Evropsko plovilo leta 2012

Next Article

Impression Sailing Week 2011

Pogledajte ostale članke