Nova številka revije Val navtika – februar

Author: Share:
Na prodajnih policah od danes že lahko najdete novo številko revije Val navtika. V tokratni februarski številki vas čakata dva testa: test jadrnice Sun Odyssey 509 in The one design 33. Med motornimi plovili boste našli test Fishingline 650 cabin, Salpa 20 GT, Linssen GS 34 sedan in Regal 28 express.

Preberite si tudi obetavno poročilo o novostih iz sejma v Parizu in Duesseldorfu, kjer gospodarske krize ni bilo čutiti. Če imate plovilo registrirano izven EU območja, vsekakor ne spreglejte članka “Registracija plovil ob vstopu Hrvaške v EU”. Premierno vam predstavljajo uro Garmin quatix, že težko pričakovan izdelek med navtiki. Tokrat boste prišli na svoj račun tudi ljubitelji Americas cup in Vendée Globe. Preberete si lahko tudi intervju z Miranom Tepešom, enim izmed najvztrajnejših Slovencev, ki merijo širine svetovnih morij. Je eden redkih, ki je svet obplul dvakrat. V tokratni številki se prepustite še življenju v ladjedelnici Guaymasu, v kateri je popotnica Jasna Tuta prebila 99 dni z delom na jadrnici Calypso in se potopite v podvodni rodeo v Pacifiku. Če ste bolj za domače loge, potem se sprehodite po koprskih trgih! Ne spreglejte tudi članka o najhitreje rastoči panogi turizma – industriji križarjenja.

V teh mrzlih dneh vzemite v roke februarsko številko Val navtike in zaplujte v nove navtične zgodbe ali pa obiščite njihovo spletno stran.

Info: Revija VAL navtika
www.val-navtika.net

Previous Article

Novo na trgu – pasivni flapi Bennett

Next Article

Vabilo na 4. beli dan Morjeplovec.net

Pogledajte ostale članke