Nova številka revije Val navtika – marec

Author: Share:
Na prodajnih policah vas že čaka marčevska številka revije Val navtika. Tokrat vam poročajo iz sejma v Zagrebu, Istanbula ter iz sejma onkraj luže, Miami Boat Showa, kjer beležijo presežke in krize ne občutijo več. Nasvetov ni nikoli dovolj in tokrat vam predstavljajo protikorozivno aktivno in pasivno zaščito.

Da bi ugotovili, kako pride do projektiranja in izdelave plovil si preberite članek podjetja Matej Design. Zaključila se je ena lepših in atraktivnejših jadralskih preizkušenj, Vendee Globe, v kateri so jadrnice in jadralci sredi oceanov predani milosti in nemilosti vremenskih vplivov. Jasna Tuta je v tokratni reportaži potegnila črto ob “jubileju”, triletnem življenju na jadrnici; morda vas bodo njena spoznanja in zaključki vzpodbudili, da ji sledite. Toš Skrt Golja, jadralec in skrbnik prestižnih ter športnih jadrnic vam bo v intervjuju razkril svoje bogate izkušnje. Pred novo navtično sezono ne zamudite testov plovil Bavaria 33, Quicksilver 705, Four Winns H180, Regal 2550. In pazite, da se v vaše mreže ne ujame riba napihovalka, katere strup lahko ubije 30 odraslih ljudi. Tudi o tem pišejo v zadnji številki Vala!

V uredništvu Vala že deseto leto zapored izbirajo Valovo plovilo leta. Čeprav je izbor iz leta v leto težji, smo naposled vendarle dobili zmagovalca v posameznih razredih in pa tudi slovensko plovilo leta!
Želimo vam prijetno branje!

Info: Revija VAL navtika
www.val-navtika.net

Previous Article

Tečaj z izpitom za VHF GMDSS

Next Article

Zagrebački sajam nautike 2013

Pogledajte ostale članke