Novembrska številka revije Val navtika

Author: Share:
V novembrski številki revije Val navtika se lahko poleg testa jadrnice Sun odyssey 30i in Greenline 40 seznanite še z Justinovim novim projektom The One Design 33. V oktobru so se njihovi novinarji odzvali povabilu tovarne Regal v Orlandu in RBH v Chicagu, zato vam med drugim predstavljajo paleto njihovih plovil za naslednjo sezono.

Premierno so testirali Bavario sport 35, všečen in sodobno oblikovan bavarski izdelek. Pogovarjali so se z letošnjim svetovnim prvakom v ski pro freestylu – Rokom Florjančičom in v Rovinju obiskali prizorišče RC 44. Udeležili so se tudi regate Bernetti in najbolj številčne regate – Barkolana in pripravili novosti iz sejmov Genova in Biograd na moru.
Med nasveti boste prav gotovo našli kakšen koristen nasvet za pripravo barke na zimovanje. Zajadrajte z revijo po rajski Apulji in se prepustite nedotaknjeni naravi Paname. Morda vas članek o križarjenju prepriča, da zapustite mrzle zimske dni in se odpravite dogodivščinam naproti. Prav gotovo pa vas Robert Renninger v kulinaričnem razvajanju z recepti morskih mehkužcev ne bo pustil lačne…
Vse to in še več si lahko preberete v novembrski številki revije Val navtika, ki je vsebinsko vsekakor pestra in zanimiva ali pa obiščite njihovo spletno stran.

Info: Revija VAL navtika
www.val-navtika.net

Previous Article

Novi Quicksilver 595 Cabin

Next Article

Izjemna ponudba jadrnic Dufour Yachts

Pogledajte ostale članke