Novi Azimut 45

Author: Share:
Po napovedih bo še v tem mesecu italijanski proizvajalec prestižnih jaht Azimut/Benetti v Benetkah premierno predstavil še en izjemen primerek, Azimut 45. Novi model v razredu »fly bridge« bo ponosno nosil prepoznavne Azimutove linije s podaljšanim komandnim mostom ter velikimi okni, ki nudijo veliko dnevne svetlobe tako v salonu kot tudi podpalubju.

Azimut 45 je sodobnejši naslednik ravno tako zelo uspešnega modela Azimut 43. Poganjata ga dva motorja Cummins QSB 5.9, s katerimi bo barka predvidoma razvila potovalno hitrost 26 vozlov (48 km/h), maksimalno pa kar 30 Kn (56 km/h).

Notranjost jahte odlikujejo karakteristike, ki odlikujejo prav vse modele znamke Azimut: ergonomska razporeditev, elegantne linije ter modern dizajn. Na voljo bosta dve razporeditvi, in sicer z dvema oz tremi kabinami, pri čemer se lastniška kabina nahaja na sredini.

Kuhinja na jahti bo bogato opremljena z vsemi potrebnimi aparati, v primeru dvo-kabinske različice pa bo tudi zelo prostorna, saj bo vanjo bo nameščen kar 3,2 m kuhinjski pult, kar je skladno z današnjim trendom, kjer se kuhanje vrača na barko.

Info: Yucca Boats d.o.o., Cesta v Mestni log 88, 1000 LJUBLJANA
www.yuccaboats.si

Previous Article

Akumulatorji OPTIMA Blue zopet na slovenskem trgu

Next Article

Novosti pri Bavariji 34 HT in 31 Sport

Pogledajte ostale članke