Novi Brig E780

Author: Share:
Novi Eagle 780 je plod dvoletnega razvoja ter testiranja in predstavlja največjega člana družine Brig. Je izdelek inženirjev in tehnikov, ki so sodelovali pri Sovjetskem Vesoljskem Programu in je tehnološko dovršen in trpežen. Na 7,8 metrov dolžine in 2,95 metra širine, se baha s prostorno konzolo z dovolj prostora za hladilnik ter WC in je edinstven gumenjak tega razreda.

Opremite ga lahko z motorjem do 300KM in z njim po želji praktično poletite. Brigovi čolni serije Eagle se uvrščajo v razred luksuznih napihljivih čolnov s trdim dnom namenjenih križarjenju, zato je Eagle 780 izjemno stabilen in vodljiv. Njegov namen je, da vas do vaše destinacije zapelje udobno in hkrati s športno hitrostjo. Serijsko prihaja s tubusi iz Hypalona (DuPont), ki je odporen na UV žarke in druge težke pogoje ter je tako narejen, da vam dolga leta služi brez puščanja tubusov.

Glede na to, da Brig že vrsto let izdeluje čolne za vojsko in druge zahtevne naročnike, ste lahko prepričani, da je Eagle 780 pripravljen na vse vaše podvige. Pri Brigu so v letu 2009 izdelali 44.000 napihljivih čolnov, kar je gotov znak, da boste v roke dobili izdelek izkušenih rok.

Info: AS boats d.o.o., Fram 1/a, 2313 FRAM
www.as-boats.si

Previous Article

Sejem Nautica Rijeka 2010

Next Article

Adriatic Boat Show 2010 – Šibenik

Pogledajte ostale članke