Novi model Four Wiins V 275

Author: Share:
Model V 275 je novost ameriške ladjedelnice Four Winns v razredu Cruiser za leto 2012. Model V 275 ponuja nov dizajn in nove rešitve, ki močno povečujejo udobje v kokpitu in pod palubo. Plovilo v notranjosti nudi premčno sedežno garnituro, ki se zlahka spremeni v posteljo, kuhinjski in sanitarni blok ter zadnjo kabino, ki je lahko po želji od salona ločena z vrati.

V kokpitu se nahaja dvojni krmarjev sedež, v usnje oblečena armaturna plošča ter stranski dvosed z naslonjalom. V krmnem delu kokpita je na desni strani sedežna garnitura, ki skupaj z veliko mizo lahko predstavlja tudi udobno ležalno površino. Na levi strani kokpita je na plovilu te dolžine posebnost, zunanji kuhinjski blok.

Pred nekaj dnevi smo novinarji in predstavniki podjetja As Boats d.o.o. lahko prvič tudi preizkusilili novi Four Winns V275. Cruiser je popolnoma izpolnil pričakovanja in ostaja edini resen konkurent evropskim tekmecem, saj s širino 2,8 m ponuja zelo prostoren kokpit. Tudi krmna kabina je lahko ločena s pregradno steno in vrati, kar daje večjo zasebnost in spet omejuje konkurenco, ki tega nima v ponudbi.

Pri zasnovi so arhitekti posebno pozornost namenil zmanjšanju skupne teže plovila in dosegli, da plovilo odlično pluje že z enim motorjem moči 221 kW (300 KM). Poleg bogate serijske opreme je za V 275 na voljo tudi dolg seznam dodatne opreme, s katero boste plovilu lahko dodali tudi osebni pečat.

Tehnični podatki o plovilu:

Dolžina čez vse:            8,53 m
Širina: 2,80 m
Ugrez: 1,04 m
Masa plovila: 3.200 kg
Rezervoar goriva: 322 l
Rezervoar vode: 79 l

Info: AS boats d.o.o., Fram 1/a, 2313 FRAM
www.as-boats.si

Previous Article

V gradnji so večji trawlerji Selene

Next Article

Jesenski navtični sejem vabi v Portorož

Pogledajte ostale članke