Novi Rinker 310 EC za sezono 2010

Author: Share:
Podjetje Rinker ja za prihajajočo sezono predstavilo popolnoma nov cruiser RINKER 310 EC, ki je zaradi izredne prostornosti ter zanimive zasnove kokpita in salona nedvomno vreden posebne pozornosti. Nov kokpit s posebno električno-pomično klopjo (serijsko) ponuja možnost priprave velikega ležišča ali dnevnega prostora za več oseb.

Linije trupa so popolnoma sveže in moderne ter ga skupaj z novim, posebej oblikovanim steklom na premcu naredijo še posebej privlačnega. Tovarniško se ponuja tudi prekinjena ograjica premca za palubni prehod, ki na Jadranu zaradi manjhnih globin velikokrat omogoča lažji sestop s plovila pri vezanju s premcem proti obali.

Da je varnost pri Rinkerju visoko na lestvici njihovih prioritet, dokazuje max. dovoljeno število oseb na čolnu glede na kategorijo plovnosti. Vse kriterije kategorije B namreč izpolnjuje tudi ob obremenitvi 11 oseb ali 900 kg na krovu, kar je redkost v tem razredu. Plovilo z merami 10,13m x 3,20m ponuja tudi zelo dobro razmerje med ceno in velikostjo, kar nam daje vedeti, da bo omenjeni model tudi prodajno uspešen.

Info: AS boats d.o.o., Fram 1/a, 2313 FRAM
www.as-boats.si

Previous Article

Sejem METS 2009 – Amsterdam

Next Article

Martinovanje v Ljutomeru – Srečanje Morjeplovcev

Pogledajte ostale članke