Novi Sea Ray 355 Sundancer

Author: Share:
Sea Ray še naprej navdušuje z novimi modeli v razredu Sport Cruiserjev. Njihov najnovejši lepotec, Sea Ray 355 Sundancer, je prava paša za oči s svojo razkošno notranjostjo iz pravega lesa, Sienna rdečo gel coat prevleko trupa in ogromnim prednjim oknom. Stranska prehoda sta dobro prehodna ter dovolj široka. Sea Ray 355 Sundancer nedvomno predstavlja udobje, eleganco in prostornost.

Tako kot vsi ostali Sea Ray cruiserji je tudi model 355 Sundancer standardno opremljen z naprednim instrumentom SmartCraft, ki v digitalni obliki prikazuje številne parametre motorjev. Ta sistem vsebuje najnovejše dosežke na področju navtične diagnostike in ima enostaven za branje ekran ter možnost nočne razsvetljave (nizko bleščanje). SmartCraft merilnik hitrosti vsebuje digitalni prikazovalnik temperature vode / zraka, nivo goriva, GPS vmesnik in »Trolling control«. SmartCraft obratomer vsebuje globinomer, alarm motorjev, števec delavnih ur, poraba goriva ter trim indikator.

Prostoren kokpit vključuje popolnoma opremljeno kuhinjo s hladilnikom, štedilnikom, prostorno sedežno garnituro v obliki črke U in zložljivo teak mizo. Za krmilom je dvojno sedišče z nastavljivim sedalnim delom. Veliko prednje in stanska okna zagotavljajo odlično vidljivost tako za plovbo kot tudi manevriranje pri pristajanju. Premec, ki je sicer dobro dostopen z obeh strani, nudi veliko dvojno blazino za sončenje, pri kateri je možno nastaviti naslonski del.

Podpalubje je prostorno in nudi udobje tako lastniku kot tudi njegovim gostom. V premčni kabini je velika zakonska postelja, ne manjka pa tudi odlagalnih ter shranjevalnih prostorov. Krmna kabina prav tako nudi dvojno ležišče, pri vhodu pa se nahaja prostorna omara. Salon s sedežno garnituro v obliki črke L lahko gosti štiri osebe, nasproti salona pa se nahaja polno opremljena kuhinja s hladilnikom, mikrovalovno pečico ter električno kuhalno ploščo z dvema gorilnikoma. Kopalnica je prostorna in ima ločeno tuš kabino zaprto s steklenimi vrati.

Vsestranski 355 Sundancer z dolžino 11,20 m in širino od 3,48 m, v osnovi poganjata dva Mercruiser 5.0 MPI Bravo III DTS (2 x 194 kW/260 KM). Rezervoarja za gorivo sta iz aluminija kapacitete vsak po 380 litrov.

Tehnični podatki:
Dolžina čez vse: 11,20 m
Širina trupa: 3,48 m
Ugrez: 1,09 m
Masa plovila: 6.900 kg
Tank za gorivo: 2 x 380 l
Tank za vodo: 150 l
Črni tank: 106 l
Osnovni motorji: 2 x Mercruiser 5.0 MPI Bravo III DTS (2 x 194 kW/260 KM)

Nekaj o podjetju Sea Ray:
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1959 in še vedno velja kot največji svetovni proizvajalec motornih čolnov in jaht vrhunske kakovosti. Sea Ray ima sedež v Knoxville, ZDA in deluje v okviru oddelka Brunswick Corporation. V svojem programu nudi več kot 40 modelov v razponu od 17 do 60 čevljev.

Info: Jucca Nautika d.o.o., Cesta v Mestni log 88, 1000 LJUBLJANA
www.jucca-nautica.si

Previous Article

Greenline 33 tudi dvo-kabinska izvedenka

Next Article

Strokovno šolanje WhisperPower

Pogledajte ostale članke