Novi Sea Ray 510 Sundancer

Author: Share:
Novi Sea Ray 510 Sundancer je zmagovalec ter nagrajenec s prestižno nagrado po izboru urednikov AIM (Active Interest Media), kjer so združene tudi številne priznane navtične revije. Novi model predstavlja novo linijo in grafično podobo ladjedelnice Sea Ray. Velika okna na trupu so novost največjega proizvajalca motornih plovil na svetu.

Omenjena okna nudijo veliko dnevne svetlobe v podpalubju, kjer se nahaja velik spodnji salon, nasproti katerega se razprostira bogato opremljena kuhinja. Salon lahko gosti večjo družbo, nudi pa tudi dodatno ležišče. Lastniška kabina je svetla, prostorna in se razprostira preko celotne širine plovila, kar je nedvomno odlika velikih jaht. Tudi premčna kabina za goste je velika, z obilico dnevne svetlobe ter odlagalnimi površinami. Obe kabini imata svojo kopalnico, kjer so umivalnik, tuš ter WC.

Krmarska konzola je moderna, a predvsem zelo pregleda. Inteligentna pozicija krmarske konzole omogoča, da tudi spodnji salon prejema še več dnevne svetlobe tudi preko velikega vetrobranskega stekla. Poleg in za kramarsko klopjo se nahaja zgornji salon s kuhinjo, katerega od zgoraj ščiti odpirajoča se steklena trda streha, med kokpitom pa ga ločijo steklena drsna vrata. V kokptu je velika sofa v obliki črke C, katero je možno preurediti v prostorno ploščad za sončenje.

Sea Ray 510 Sundancer je kot opcija na voljo tudi s tro-kabinskim interijerom.

Info: Jucca Nautika d.o.o., Cesta v Mestni log 88, 1000 LJUBLJANA
www.jucca-nautica.si

Previous Article

Wemar vam sedaj nudi tudi daljinsko upravljanje vitla

Next Article

Prihaja novi Greenline 46 Hybrid

Pogledajte ostale članke