Novice iz TTY

Author: Share:
Iz podjetja T.T.Y. d.o.o. iz Ljubljane ta mesec prihajajo raznolike novice. Radi bi vas obvestili o posebnih popustih in akcijah za nekatera plovila, še posebej v času bližajočega se navtičnega sejma v Biogradu. Poleg tega vam sporočajo, da imajo na voljo nekaj testnih plovil s katerimi lahko zaplujete in jih preizkusite kar v domačem Slovenskem morju.

Zdaj je vaš pravi trenutek za nakup sanjske jadrnice Bavaria yachts za sezono 2014. V času Biogradskega sejma boste samo še do 1.11.2013 ujeli še dodatne ugodnosti!

Špinaker parasailor in Istec praznujeta 10 letnico delovanja. Da boste v naslednji sezoni res hitro in kar se da brezskrbno jadrali, se vam izplača izkoristiti 10% popust za nakup novega špinakerja. Akcija velja do konca meseca januarja 2014!

Iz Dufour Yachts prihaja nova Grand Large 560. Trenutno sicer še samo kot render, že kmalu pa bo plovilo tudi v vodi in na voljo za prve preizkuse.

Demo plovila na ogled v marini Izola: Bavaria Sport 35 HT , Vision 42 , Quicksilver 705 Active. Možen je tudi edinstven nakup in takojšnja dobava Bavaria Sport 29.

Info: T.T.Y. d.o.o., Komenskega 12, 1000 LJUBLJANA
www.tty.si

Previous Article

Nova linija Combi polnilcev/inverterjev

Next Article

Nadaljevanje zgodbe plovil Menorquin

Pogledajte ostale članke