Novost iz ladjedelnice Galeon je 445 HTS

Author: Share:
Svetovno priznana ladjedelnica Galeon s svojim proizvodnim programom plovil med 26 in 78 čevlji navtični trg tudi v prihajajočem letu 2013 razvaja z lansiranjem novih, tehnološko in stilsko dovršenih plovil. Seriji plovil HTS z že poznanima in uveljavljenima modeloma 325 HTS in 385 HTS se pridružuje povsem na novo zasnovano in oblikovano plovilo Galeon 445 HTS.

Plovilo dolžine skoraj 14 metrov preko vsega ne skriva ambicij po prepoznavnosti in izstopanju pri morskih križarjenjih. Plovilo ponuja prostoren salon s kuhinjo, dve kabini, od katerih je lastniška postavljena v zadnji del plovila (kot že poznano od fly brata Galeon 550 fly). Za udobje lastnikov in gostov na plovilu poskrbita dve veliki kopalnici z ločenim toaletnim prostorom in tušem.
V kokpitu plovila bo lastnike razvajala premišljena razporeditev sedežne garniture in velike površine za sončenje tako v kokpitu kot na premcu plovila. Široki bočni prehodi še dodajo k celostni uporabnosti plovila. Plovilo premore tudi garažo za tender kot že poznano z manjšega modela 385 HTS.

Info: Atal d.o.o., Prežihova 10, 3000 CELJE
www.atal.si

Previous Article

Na prodajnih policah že nova številka revije Val navtika

Next Article

Nova številka revije Navtika plus

Pogledajte ostale članke