Novosti pri Bavariji 34 HT in 31 Sport

Author: Share:
Pri T.T.Y. d.o.o. so objavili novosti motornega programa Bavaria Yachts in sicer gliser Sport 34 HT ter napoved gliserja Sport 31, ki bo zapolnil vrzel med modeloma Sport 28 in Sport 34. Omenjena 34-ka je naslednik dobro poznane Bavarie 33 HT in se lepo vklaplja med ostale modele, ki že premorejo povsem novo designersko linijo, ki prihaja z druge strani luže.

Sport 34 HT je bil premierno predstavljen pred 10 dnevi na Bodenskem jezeru, že prej pa so bile opravljene testne plovbe. Zelo atraktiven izgled in funkcionalna notranjost z mnogo opcijami motorjev, bodo Sport 34 HT približali še tako izbirčnemu okusu.

Napovedana noviteta, gliser Sport 31 pa bo idealna izbira za tiste, ki vam je 28-ka premajhna in 34-ka prevelika. Dinamična oblika, preglednost in prostorna krmna ploščad za takšne in drugačne užitke, so le malenkosti, ki vam bodo obogatile vaše dragocene dneve na morju. Z novim gliserjem Sport 31 v že tako širokem asortimanu Bavarijinih gliserjev, ne bo več razloga za odlašanje nakupa!

Info: T.T.Y. d.o.o., Komenskega 12, 1000 LJUBLJANA
www.tty.si

Previous Article

Novi Azimut 45

Next Article

Prinz po novem Pearlsea Yacht

Pogledajte ostale članke