Od jutri Slovenian Boat Show v Izoli

Author: Share:
Na letošnjem izolskem navtičnem sejmu ki svoja vrata odpira jutri, torej od 19. do 23. septembra v Marini Izola so se organizatorji Navtika abc d.o.o. iz Izole, v okviru razširjanja osnovne ponudbe letos odločili, da poleg novih plovil ponudijo obiskovalcem tudi razstavo rabljenih plovil. Odločitev se zdi na mestu, saj časi navtiki niso ravno najbolj naklonjeni in so s tem razlogom precej bolj zanimiva tudi rabljena plovila.

Sejem bo v sredo, četrtek in nedeljo odprt od 10:00 do 18:00 ure, v petek in soboto pa od 10:00 do 19:00 ure. Vstopnina za odrasle je 4 EUR, za mladostnike, študente, upokojence in invalide 3 EUR, otroci do 7 let pa imajo vstop prost.

Posebna ponudba za zelo ugoden nastop na sejmu velja za rabljena plovila, ki jih prodajajo fizične osebe in tudi tista podjetja, ki se ne ukvarjajo s prodajo plovil ali navtične opreme, skratka za vse tiste, ki se z navtiko ne ukvarjajo profesionalno. Zanimanje za rabljena plovila se vsak dan povečuje, saj so ta cenejša od novih, krati pa so po večini dobro opremljena in dobro vzdrževana, zato je zanimanje zanje razumljivo.

Info: Navtika abc d.o.o.
www.slovenianboatshow.eu
foto: Navtika abc

Previous Article

Jesenski navtični sejem razočaral

Next Article

Nova številka revije Navtika plus

Pogledajte ostale članke