Čolni Marinello pri C&G Navigator

Author: Share:
Marinello Cantiere Nautico je podjetje iz Italije katero ima pri izdelovanju čolnov 38 letno tradicijo. Njihove proizvodne kapacitete se razprostiranjo na kar 6000 m2. Trenutno izdelujejo 30 različnih modelov čolnov, ki se prodajajo in so poznani širom Evrope. V vseh teh letih so si ustvarili svoj krog kupev, ki ceni njihove izdelke.

Njihova prednost je predvsem v trupu, ki je narejen izredno robustno. Končna obdelava čolnov je odlična, kar velja tako za oblazinjenje kot tudi kakovostno nerjaveče jeklo. Njihova cena je glede na kakovost, ki jo nudijo ugodna in tako zanimiva za veliko kupcev. Vsi njihovi modeli za pogon uporabljajo izvenkrmne motorje.

Generalni uvoznik za plovila Marinello je C&G Navigator d.o.o. s Ptuja, ki bo poskrbel tudi za strokovno montažo in kasnejše servisiranje vašega izvenkrmnega motorja. So pooblaščeni prodajalec in serviser za izvenkrmne motorje Honda, Suzuki, Tohatsu in Mercury.

Izkušena ekipa pri omenjenem podjetju vsako novo plovilo vedno predhodno preizkusi na Ptujskem jezeru, tako da lahko z vašm čolnom že prvi dan brezskrbno odplujete na morje.

Info: C&G navigator d.o.o., Rajšpova 18, 2250 PTUJ
www.navigator-ptuj.si

Previous Article

Sistem AIS in njegovo delovanje

Next Article

Sejem Nautika 2011 – Zagreb

Pogledajte ostale članke