Oprema Jobe

Author: Share:
Svetovno znani proizvajalec opreme za vodne športe Jobe vam iz svojega programa ponuja kopico izdelkov, ki vam bodo dvignili adrenalin v naslednji sezoni. Da ne boste spomladi ostali brez prepotrebne opreme, vam priporočamo, da si želeno opremo ogledate in naročite že sedaj. Eden od najpopularnejših izdelkov podjetja Jobe je wakeboard Epik, ki predstavlja edinstveno priložnost za užitke na vodi.

Lastnosti wakeboarda Epik so nastavljive vezi (od številke 38 pa vse do 45), ki omogočajo uporabo različnim generacijam, primerne pa so tako za začetnike kot tiste z že nekaj izkušnjami v adrenalinskih vodah. Artikel dovoljuje izvajanje najrazličnejših trikov, katerih se boste z večkratno uporabo brez težav priučili ter svoje sposobnosti dokaj hitro tudi nadgrajevali. Odvodni kanali na dnu deske omogočajo enostavno izplutje ter maksimalno stabilnost na gladini.

Epik lahko dobite kot samostojni produkt ali v paketu, pri katerem se poleg same deske nahajajo še vezi, vlečna vrv z wake ročajem, DVD s prikazom nekaterih trikov in prenosna torba.

Info: Atal d.o.o., Prežihova 10, 3000 CELJE
www.atal.si

Previous Article

Mercury-MerCruiser sedaj tudi pri AS Boats d.o.o.

Next Article

Bennett avtomatski trim

Pogledajte ostale članke