Petrol že drugič na Hrvaškem tudi ob morju

Author: Share:
Po odprtju prvega bencinskega servisa, specializiranega za oskrbo plovil v marini Tribunj, je skupina Petrol v skladu s svojo strategijo včeraj odprla nov bencinski servis v primoštenski marini Kremik. Petrol načrtuje nadaljevanje vlaganj v ta poslovni segment, ki ima na Hrvaškem precejšen tržni potencial.

Lastniki plovil in ljubitelji plovbe bodo v ponudbi novo odprtega Petrolovega bencinskega servisa v marini Kremik poleg “modrega dizla” našli tudi novo generacijo Petrolovih goriv – visokokakovostno dizelsko gorivo Q Max Eurodiesel in bencinsko gorivo Q Max 95. Goriva Q Max po svojih lastnostih presegajo aktualne evropske standarde in izpolnjujejo ključne zahteve kupcev – tj. manjša poraba in večja ekonomičnost vožnje, večja učinkovitost in zaščita motorja vozila ter zmanjšanje emisij škodljivih snovi v okolje.
Predsednik uprave Petrola Hrvatska David Korošec je ob odprtju dejal: “V Petrolu cenimo prav vse kupce, zato tudi na novih Petrolovih bencinskih servisih v marinah ponujamo svojim kupcem samo najbolj kakovostno gorivo in vrhunsko storitev, kar nas nedvomno uvršča med najboljše ponudnike v Evropi. Naša bencinska servisa v marinah Tribunj in Kremik sta popolnoma prilagojena potrebam navtikov, s poudarkom na prepoznavni kakovosti Petrola.”

Petrolov bencinski servis v marini Kremik je opremljen s štirimi točilnimi mesti s skupaj sedmimi ročkami za točenje goriva, izmed teh so štiri namenjene plovilom, ostale pa vozilom. Pretok posamezne ročke za točenje goriva je 75 litrov na minuto. Oskrba z gorivom je mogoča za plovila dolžine do 29 metrov. Ponudbo bencinskega servisa pa dopolnjuje tudi trgovina s trgovskim blagom, prilagojenim potrebam morjeplovcev.

Bencinski servis v marini Kremik je del razvejane mreže bencinskih servisov skupine Petrol, ki šteje od sedaj dalje na Hrvaškem že 91 bencinskih servisov.

besedilo: Petrol Press Release
foto: Petrol

Previous Article

Ukradeno plovilo Stingray 208 CR

Next Article

WBC-Handi akumulatorski polnilec

Pogledajte ostale članke