Plovila Carver – popolnost oblike in udobja

Author: Share:
Ameriška ladjedelnica Carver ima več kot 60 letno zgodovino gradnje prestižnih jaht. Te bogate izkušnje privedene skoraj do popolnosti, izžareva vsako plovilo, ki zapusti to renomirano ladjedelnico. Pri konstruiranju se upoštevajo najvišji tehnološki standardi, za izdelavo pa se uporabljajo izključno skrbno izbrani materiali.

Od samega začetka je prisotna tudi težnja združiti visoko tehnologijo z umetnostjo in čustvi. Vse faze razvoja plovila, od prvih osnutkov do končne izdelave, so plod lastnega znanja in tako za vsako Carver plovilo lahko rečemo, da ima dušo. Cilj h kateremu stremijo je izdelati najboljše plovilo na svetu, za kar uporabljajo najvišje kvalitetne standarde; brez kompromisov.

Iz modelne palete velja izpostavit dva sveža modela s fly bridgem, C 34 in C 40, ter povsem novi C 37. Nezamenljiv in inovativen design jih prepričljivo loči od konkurentov, razkošje prostora pa je primerljivo z razred ali dva večjimi plovili. Pri opremi je seveda moč slediti individualnim željam lastnika. Več informacij je na voljo pri zastopniku, podjetju AS Boats iz Frama.

Info: AS boats d.o.o., Turnerjeva ulica 2, 2313 FRAM
www.as-boats.si

Previous Article

Nova številka revije Navtika plus

Next Article

Nova številka Val navtika že naprodaj

Pogledajte ostale članke