Premierna predstavitev Galeon 550 Fly

Author: Share:
V mesecu septembru je ladjedelnica Galeon premierno predstavila nov projekt za navtično sezono 2013. Težko pričakovano novost Galeon 550 fly smo si lahko ogledali na salonu plovil v Cannesu. Že preverjen in logičen razpored plovila omogoča optimalen izkoristek prostora na vse treh palubah, interijer je moderno zasnovan in s širokim naborom vrst lesa, oblazinjenja in materialov omogoča personalizacijo plovila potrebam in željam končnega kupca.

V središču pozornosti poznavalca navtike se bo znašla »fly« paluba, ki ponuja že pregovorno »galeonsko« prostornost za sončenje, funkcionalni bar in prostorno mizo za osem oseb. Galeon v tem segmentu ostaja vodilni evropski ponudnik »fly« plovil.

Kokpit je prostoren, z veliko L klopjo in mizo. Kot pri manjšemu bratu 420 fly se salonska vrata v celoti odpirajo in na ta način povežejo kokpit v moderno zasnovan dvo-nivojski salonski del.

Naročnik lahko izbira med prostorom za dva člana posadke na krmi (skiperska kabina) ali garažo za tender. Izredno velika okna omogočajo vstop naravne svetlobe v vse kabine. Na glavni palubi se nahaja kuhinja, skiperska pozicija, salon in jedilnica za osem oseb.

Spodnja paluba ponudi tri prostorne kabine z dvema ležiščema in veliko odlagalne površine.

V lastniški kabini v zadnjem delu plovila se nahaja vzdolžno postavljena postelja, dopolnjuje pa jo manjši salonski del na desni in zasebna kopalnica.

VIP kabina se nahaja v premcu in vso potrebno ugodje za goste krona s kopalnico v kateri sta ločena toaletni in tuš prostor.

Zastopnik Atal d.o.o. vam sporoča, da so v prvi fazi proizvodnje v ladjedelnici Galeon za prvih 6 plovil ponudili posebni “demo” popust in da so naročila že v teku.

Info: Atal d.o.o., Prežihova 10, 3000 CELJE
www.atal.si

Previous Article

Nov distributer za tandemska sidra Wemar

Next Article

Impression Sailing Week 2012

Pogledajte ostale članke