Prihaja jubilejna 10. Marinada 2013

Author: Share:
Burin Yachting Club že desetič zapored pripravlja tradicionalni navtični dogodek leta Marinada, ki bo potekal na Slovenski Obali v soboto, 11. maja 2012. Navtična pomlad se bo ponovno pričela v znamenju regate Marinada 2013, ki skupaj z večernim koncertom v portoroškem Avditoriju predstavlja pomemben navtični dogodek v organizaciji Burin Yachting Cluba.

Regata Marinada bo 11. maja ob 12:00 startala v marini v Izoli. Regatno polje bo postavljeno v akvatoriju med Izolo in Portorožem. Za novinarje in goste željne ogleda regate bo ponovno organizirana spremljevalna ladja, kjer bodo pričeli s prijetnim druženjem na ribjem pikniku. Druženje udeležencev regate, članov Burin Yachting Cluba, navtičnih profesionalcev, pokroviteljev, partnerjev in povabljenih novinarjev bo ob 18. uri v Kongresni dvorani portoroškega Avditorija, kjer bo pogostitev, svečana podelitev pokalov in bogatih nagrad najboljšim jadralcem regate.

V Amfiteatru portoroškega Avditorija bo začimbo 10. jubilejni Marinadi 2013 dodal legendarni Zdravko Čolić. Vstopnice za koncert so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima.

Vabimo vas, da se nam v soboto, 11. maja pridružite na Slovenski Obali, dodate svojo začimbo in okusite Marinado 2013.

Info: Burin Yachting Club
www.burin.si

Previous Article

Brig Navigator 570

Next Article

Na prodajnih policah že nova številka revije Val navtika

Pogledajte ostale članke