Nov priročnik: 15 minut za popolno plovbo

Author: Share:
Obveščamo vas, da je podjetje Spinaker d.o.o. izdalo novo priročnik z naslovom “15 minut za popolno plovbo“, ki sta ga napisala Gregor Jeretič in Tomaž Gregorič. Vanj sta skrbno vključila več kot 10 letne izkušenje podjetja Spinaker v navtičnem izobraževanju in ga posvetila predvsem tistim navtikom, ki se s plovbo srečujete le občasno oziroma sezonsko.

Vaš nepogrešljivi osebni pomočnik vas bo pred plovbo, med njo in v kritičnih situacijah jedrnato in po korakih popeljal skozi vrsto praktičnih nasvetov in ukrepov, ki vas bodo hitro rešili marsikatere zagate.
15 minut za popolno plovbo je edinstven priročnik, s katerim boste lahko hitro in učinkovito osvežili vsa ključna navtična znanja in prejeli osnovne informacije, ki jih vedno potrebujete pri sebi.

Opisi so kratki in jedrnati in ponujajo odgovore na vprašanja:
   * Kako se pravilno pripraviti na plovbo in kaj potrebujemo pred izplutjem?
   * Kako organizirati delo na plovilu?
   * Kako pravilno načrtovati plovbo da bo ta varna in sproščena?
   * Kako enostavno predvideti vreme?
   * Kako pravilno izpluti, vpluti in sidrati?
   * Kako ravnati v raznih kritičnih sitacijah (slabo vreme na morju in na sidrišču, zmanjšana vidljivost, kritične situacije na plovilu, itd..)

Knjiga je natiskana na nepremočljivem papirju, v manjšem A5 formatu, kar omogoča, da jo imajo skiper in njegova posadka lahko vedno pri roki.

Člani Morjeplovca boste lahko priročnik prelistali na naših rednih srečanjih ter ga po posebni morjeplovski ceni tudi naročili!

Več informacij o priročniku lahko dobite na spletni strani  www.spinaker.si/15minutzapopolnoplovbo

Info: Spinaker d.o.o., Sončna pot 8, 6320 PORTOROŽ
www.spinaker.si

Previous Article

Utrinek iz Boot Düsseldorf 2013

Next Article

Novo na trgu – pasivni flapi Bennett

Pogledajte ostale članke