Prvi v prenovljeni Four Winns S seriji

Author: Share:
Ameriški proizvajalec plovil Four Winns izdeluje ene najatraktivnejših plovil za prosti čas. Novi S215 samo še potrjuje pravilo. Po dvoletni ukinitvi modelov S, pri Four Winnsu predstavljajo novo oblikovalsko smer v svoji dolgoletno priljubljeni seriji. Novi S215 je poseben zaradi vertikalno dvižnih kabinskih vrat, zaradi dveh dolgih odpirajočih oken na palubi, zaradi 3D zaobljenega vetrobranskega stekla ter trupa oblikovanega po vzoru svoje prestižne serije SL.

Bogata izbira motorizacije in opreme naredi ta čoln idealen za komfortne vikende na morju ali adrenalinske užitke z vodnimi športi. Z dolžino 6,5 metrov čez vse in širino 2,55 metrov lahko tega morskega konjička kadarkoli z avtomobilom peljete na morje in nazaj. Tovarna Four Winns ostaja zvesta nadstandardno natančni izdelavi in svežim odtenkom, s katerimi lahko obarvate svoj čoln.

Slovenski zastopnik zagotavlja, da bo cena novega S215 zelo konkurenčna. Prvega S215 si boste v podjetju AS boats lahko ogledali in prisvojili še v tem letu.

Info: AS boats d.o.o., Fram 1/a, 2313 FRAM
www.as-boats.si

Previous Article

Atal in Seaway krepita sodelovanje in predstavljata Greenline 40

Next Article

Selene 58 s polizpodrivnim trupom

Pogledajte ostale članke