Razsoljevalci Sea Recovery

Author: Share:
Pri podjetju Stal elektronik iz Ljubljane so se med drugim specializirali tudi za razsoljevalce morske vode s katerimi pridobite odlično pitno vodo brez različnih mineralov in vodnega kamna, kot jih običajno vsebuje voda iz vodovoda. Ponujajo vam razsoljevalce znamke Sea Recovery, ki sodijo v sam svetovni vrh.

V nadaljevanju navajamo nekaj prednosti uporabe razoljevalcev na plovilih.

Manjša teža, manjša poraba goriva, večja hitrost:
Križarjenje s polnim rezervoarjem vode ali dodatnih 500 kg posledično poveča porabo goriva, zmanjša hitrost in skrajša doseg potovanj. Sea Recovery razsoljevalec vam omogoča, da plujete hitreje z manjšo porabo goriva in večjih dosegom. S Sea Recovery razsoljevalci lahko pridobivate svežo vodo na plovilu in obenem prihranite pri prostoru in denarju medtem, ko povečate zmogljivosti vašega plovila.

Izpiranje plovila s svežo vodo:
Pranje plovila z vodo pridelano iz Sea Recovery razsoljevalcev je zelo koristno za plovilo samo, saj tako pridelana voda ne vsebuje kamna. Voda iz Sea Recovery razsoljevalcev deluje kot goba, absorbira in izpere vso neželeno sol in minerale. Po sušenju je plovilo popolnoma brez madežev in ostankov vodnega kamna.

Potujte brez meja:
Če uporabljate Sea Recovery razsoljevalec se vam ni potrebno ustavljati za potrebe sveže vode. Plujte direktno do vaše destinacije ali prekrižarite širna morja in oceane brez bojazni, da boste ostali brez pitne vode.

Voda primerna za vse priložnosti:
Ne glede na to ali jo uporabljate za pitje, kot sanitarno vodo ali za pranje plovila, biti lastnik Sea Recovery razsoljevalca pomeni številne prednosti, kot je prihranek pri denarju in predvsem več prostega časa.

Ali ste vedeli?
Kava pripravljena iz vode pridobljene s Sea Recovery razsojevalcem je neprimerno boljša. Voda pridobljena s Sea Recovery razsoljevalcem je odličnega okusa in neprimerno bolj prečiščena kot voda dobljena iz vodovoda. Ledene kocke pridelane iz te vode so popolnoma bistre, hrana pa neprekosljivega okusa.

Info: Stal elektronik d.o.o., Tbilisijska ulica 89, 1000 LJUBLJANA
www.stal.si

Previous Article

Skupni razvoj Volvo Penta in Yamaha Joystick

Next Article

Novoletni popust pri Yucca Boats

Pogledajte ostale članke