Regal 2100

Author: Share:
Ameriška ladjedelnica je podobno kot še katere konkurenčne začutila vzhajajoče povpraševanju po dnevnih bowrider gliserjih in se zato v želji tržišču predstaviti najboljši 6 metrski gliser osredotočila na težo in obliko trupa kot odločilni dejavnik za zagotavljanje najboljših plovnih zmogljivosti. Rezultat je Regal 2100 FasTrack.

Večkrat nagrajen Regalov FasTrack trup med vožnjo sili zrak med plovilo in vodo, posledično zmanjšuje upor in v kombinaciji s posebej natančno izdelavo omogoča plovilu z osnovnim motorjem (4,3 l, 220 KM) nižjo porabo goriva ter končno hitrost skoraj 80 km/h. Na voljo sta 2 različici kokpita. Prva je s klasičnim sedežnim redom s sredinskim prehodom v premec, druga, bogatejša verzija RX pa ponuja vrtljive sedeže in oblazinjene boke, kar je nepogrešljivo pri vodnih športih.

Plovilo bo na ogled na prihajajočih navtičnih sejmih kot tudi v prostorih zastopnika. Sicer pa je ladjedelnica Regal poleg omenjenega modela za sezono 2009 pripravila še 3 nove bowrider-je; Regal 2300, 2500 in 2700.

Info: Atal d.o.o., Prežihova 10, 3000 CELJE
www.atal.si

Previous Article

Bavaria Deep Blue 46 – test

Next Article

Marin 22 – predstavitev

Pogledajte ostale članke