Regal 28 EX – svež design za prihajajoče poletje

Author: Share:
Novost iz ladjedelnice Regal bo nove lastnike navduševala s svojo prostornostjo in uporabnostjo na dolžini 8,80 m in širini 2,60 m. Proizvajalec ponuja široko paleto motornih opcij, veliko standardne opreme ter opcije za popolno personalizacijo plovila po potrebah in željah najzahtevnejšega evropskega kupca.

Kokpit novega plovila ponuja obilo prostora za prijetno dopustniško druženje ter družinsko predajanje soncu. Sedežna garnitura z mizico v kokpitu se pretvori v prostorno ležišče za sončenje. Dvojno sedišče za krmilom ponudi veliko udobja in uporabnosti, popolnost pa dopolnjuje stransko ležišče in prostorna blazina za sončenje na premcu plovila.

Pred odhodom v salonski del plovila velja poudariti velike steklene in odpiralne steklene površine. Bočna stekla poskrbijo za obilo svetlobe, za zračnost plovila pa tri odpirajoča okna na stropu salonskega dela ter dve okrogli okni v drugi kabini.

V notranjosti plovila bo nove lastnike razveselila Regalova pregovorna visoka kvaliteta končne obdelave, uporabljenih materialov, prostornost, zračnost, svetlost in dovršena razporeditev ter uporabnost. Kuhinjski blok je standardno opremljen s hladilnikom, štedilnikom, mikrovalovno pečico in v celoti izdelan iz lesa. Salon plovila se ponaša z vodilno višino v segmentu cruiser plovil in se praktično pretvori v ležišče s pomočjo salonskih naslonjal. Druga kabina ponuja zračnost in prostornost za dodatno prenočevanje dveh odraslih oseb.

Info: Atal d.o.o., Prežihova 10, 3000 CELJE
www.atal.si

Previous Article

WhisperPower v Sloveniji

Next Article

Ste naveličani vpitja? Rešitev je Simultalk 24G

Pogledajte ostale članke