Rinker 226 XL z novim “R” in “R limited edition” paketom

Author: Share:
Rinker 226 XL, odličen bowrider ameriškega proizvajalca sedaj prihaja še v športni R in R Limited edition verziji. Izbira serije R čoln obogati z inox radarskim lokom ter nosilci za wakeboard, velikim vzvratnim ogledalom, “custom R” grafiko na trupu, bimini top sončno tendo, inox zvočniki v kokpitu, visokozmogljivim ojačevalcem z nizkotoncem in zvočniki na loku ter upravljalcem radia na kopalni ploščadi.

Izbira serije R Limited edition pa k paketu opreme R doda »Limited edition« grafiko na trupu, unikatno izbiro barv v kokpitu, unikaten volan, dodaten par zvočnikov na radarskem loku ter LED osvetlitev kokpita. S temi opcijami je Rinkerjeva dvestošestindvajsetica še bolj atraktivna in privlačna kupcem.

Za oznako 22 čevljev je ta Rinker sorazmerno dolg, saj v dolžino meri celih 7,16 metra, v širino pa klasična 2,59 metra. Krmni kot trupa je 20 stopinj, kar daje slutiti, da bo plovba mirna veliko avtonomijo pa bo zagotavljal 321 litrskim rezervoar goriva. Na krovu bo po CE certifikatu hkrati lahko uživalo do 8 oseb.

Info: AS boats d.o.o., Fram 1/a, 2313 FRAM
www.as-boats.si

Previous Article

Salon plovil Ljubljana – reportaža

Next Article

Salon plovil Ljubljana

Pogledajte ostale članke