Sea Ray 21 Jet

Author: Share:
Ameriška ladjedelnica Sea Ray je predstavila svoj prvi model z jet pogonom, ki so ga poimenovali Sea Ray 21 Jet. To je popolnoma nov model za sezono 2013 in predstavlja vse, kar naj bi nudili jet čolni. Kljub dejstvu, da je bil Evropi premierno predstavljen šele na ravnokar zaključenem sejmu v Düsseldorfu, je že sedaj požel ogromno zanimanja s strani ljubiteljev športnih plovil.

Sea Ray 21 Jet združuje izjemno okretnost in športnost, obenem pa nudi vrhunsko dodelavo in udobje luksuznih “bowriderjev”. Z drugimi besedami – to je res čoln, v vseh pogledih. Kokpit plovila je naravnost ogromen, saj nudi veliko prostora za druženje in uživanje na soncu. Enak princip odlikuje tudi premec, ki je rahlo kvadraten ter vseskozi oblazinjen, tako da tudi premec nudi najvišjo mero udobja.

Plovilo poganjata dva turbo jet motorja Weber MPE-850TC, od katerih lahko vsak proizvede impresivnih 88 kW (120 KM). Nobena linija ni naključna, noben detajl ni nedovršen. Sea Ray 21 Jet odlikuje športno srce, igriva mladostna duša ter agresivne in drzne linije. Lahko bi enostavno rekli – pač Sea Ray.

Info: Jucca Nautika d.o.o., Cesta v Mestni log 88, 1000 LJUBLJANA
www.jucca-nautica.si

Previous Article

Vabilo na 4. beli dan Morjeplovec.net

Next Article

Sejem Alpe-Adria: Salon plovil

Pogledajte ostale članke