SM-3DB digitalni Dnevno/Nočni daljnogled

Author: Share:
Dnevno/Nočni daljnogled SM-3DB, ki je posebej zasnovan za uporabo v zahtevnih pogojih je največ, kar lahko uporabnik dobi na trgu. Idealen je za uporabo v vseh vremenskih pogojih tako na morju, kot tudi na kopnem. Na voljo je v kompletu z IR iluminatorjem za uporabo v popolni temi.

Standardni video kompozitni izhod omogoča spremljanje dogajanja na dodatnem zaslonu ali snemanje dogajanja na DVR (Digitalni Video Rekorder). Z razliko od drugih naprav za nočno gledanje, ki se lahko uporabljajo izključno samo v mraku se lahko SM-3DB uporablja tudi podnevi.

SM-3DB je opremljen z vrhunsko CCD kamero z možnostjo elektronskega procesiranja signala in prikaza slike na TVT-LCD zaslonu visoke ločljivosti. Avtomatska kontrola nivoja vhodnega signala preprečuje zrcaljenje ali zamegljeno sliko v širokem svetlobnem spektru od: 0,0005 lux (svetloba zvezde na nebu) do 30,000 lux (sončen dan) brez nastavljanja kontrasta ali svetlobe.

SM-3DB ima podobne značilnosti kot naprave za nočno gledanje 2+ generacije, vendar pa je neprimerno bolj zanesljiv in cenovno ugodnejši kot naprave 2+ ali 3 generacije.

Info: Stal elektronik d.o.o., Tbilisijska ulica 89, 1000 LJUBLJANA
www.stal.si

Previous Article

Four Winns predstavlja nov model V305

Next Article

Delphia 1050 Escape ECO – Plovilo za po krizi

Pogledajte ostale članke