Ste naveličani vpitja? Rešitev je Simultalk 24G

Author: Share:
Medsebojna komunikacija je pomemben dejavnik pri upravljanju s plovilom tako pri pristajanju, polnjenju goriva kot pri sami plovbi. Ko kapitanov glas preglasi veter ali motorji je lahko upravljanje s plovilom oteženo plovba je vse, le užitek ne. Rešitev za to dilemo je novi brezžični prostoročni komplet za medsebojno komunikacijo, Simultalk 24G.

Simultak 24G je cenovno ugodna in zanesljiva rešitev, primerna za uporabo na vseh vrstah plovil in povsod tam, kjer je potrebna prostoročna komunikacija. Je napredna brezžična radijska postaja, ki omogoča dvosmerno (full duplex) prostoročno komuniciranje. Ta revolucionarni interkom ne deluje na principu aktiviranja z glasom in nima nobene tipke na katero bi bilo potrebno pritisniti ali držati; Za komuniciranje samo vklopite enoto si nadenete slušalke in govorite.

Z operativnim dosegom, ki presega 2 km je Simultalk 24G idealna rešitev za ljudi, ki za svoje delo potrebujejo obe roki in obenem komunicirajo. Za svoje delovanje sistem ne potrebuje bazne postaje. Deluje na frekvenci 2.4 GHz, za uporabo nikjer v svetu ne potrebujete nobene licence. Simultalk pošilja in sprejema sporočila (govor) v načinu dvosmerne komunikacije, na dveh različnih frekvencah. Ta način omogoča simultan pogovor dveh sogovornikov hkrati, brez prekinitev in pritiskov na tipke.

Simultak 24G sistem se lahko nadgradi z dodajanjem novih radijskih postaj in slušalk. K obstoječemu setu 2 radijskih postaj lahko dodate večje število radijskih postaj. V takšni konfiguraciji eno enoto določimo kot primarno (Master), ostale pa kot podrejene (Slave) enote. Primarna enota lahko komunicira z neomejenim številom podrejenih enot, podrejene enote pa lahko komunicirajo s primarno enoto (vsak posebej) ali pa samo poslušajo primarno enoto.
Slušalke so zasnovane za uporabo v okoljih z zmernim hrupom, so lahke in majhne zato so primerne za vsakršna opravila.

Info: Stal elektronik d.o.o., Tbilisijska ulica 89, 1000 LJUBLJANA
www.stal.si

Previous Article

Regal 28 EX – svež design za prihajajoče poletje

Next Article

Najnovejši Selene je 42 Eurodeck

Pogledajte ostale članke