Svetovna premiera Elan Impression 494

Author: Share:
Najdaljši dan v letu oziroma 21. junij je bil letos za Elan poseben dan. Podjetje z več kot 60-letno tradicijo je v Portorožu pripravilo svetovno premiero novega plovila iz linije Impression – Impression 494. In res, večer je bil poln vtisov. Preko sto gostov iz celega sveta, novinarjev, poslovnih partnerjev ter zaposlenih, ki so na projektu sodelovali od vsega začetka se je zbralo v čudovitem ambientu hotela Marita in proslavilo.

Med gosti na žalost ni bilo gospoda Roba Humphreysa, ki pa se je med dogodkom pojavil na platnu in vsem navzočim nanizal ključne prednosti novega plovila, ki jih je sam preizkusil isti dan dopoldan preden je odpotoval iz Slovenije.

Ob bazenu je bil ponosno postavljen kokpit mlajše sestre Impression 444, ki je ta večer predstavljal stičišče govornikov, plesalcev ter povezoval vsebino, zaradi katere so se gostje zbrali. Člana uprave, Andreja Košir in Leon Korošec, Marko Pignataro, vodja projekta Impression 494, direktor produkta in dizajna Igor Zupan ter razvojni konstruktor Blaž Javornik so gostom na simpatičen način predstavili novo lepotico. A večer je dosegel vrhunec po prijetnem sprehodu v marino Portorož. Novi Impression 494 je goste pričakal v zraku, na dvigalu in se ob bučni in čustveni glasbi počasi spuščal v vodo.

S srebrno tkanino prekrita jadrnica je gostila na jamboru dva plesalca, ki sta počasi in uglajeno odkrila do takrat očem še nevidno srce plovila. Zdravica ob besedah članice uprave ter druženje ob in na novem Impression 494 je enostavno uspelo. Novo plovilo je tako uradno na svetovnem trgu med vso konkurenco z bistveno prednostjo, po kateri je številka 1 tudi dobila ime »Open Space« – veliko svetlobe, prostora in preprosto moderno bivanje na vodi.

besedilo: Elan Press Release.
foto: Elan

Previous Article

WBC-Handi akumulatorski polnilec

Next Article

Akcija pri nakupu držal Fendergrip

Pogledajte ostale članke