Tečaj z izpitom za VHF GMDSS

Author: Share:
Portal Morjeplovec.net ponovno organizira tečaj z izpitom iz pomorske radiotelefonije VHF GMDSS. Tečaj bo potekal v soboto 23.03.2013, izpit pa se opravlja pred izpitno komisijo Uprave za pomorstvo v Kopru, predvidoma 10 do 14 dni po opravljenem tečaju. Vabljeni vsi ljubitelji navtike, ki ste že pridobili izpit za voditelja čolna in bi radi svoje znanje še razširili na uporabo VHF GMDSS postaje.

Tečajniki na predavanju spoznajo celotno učno snov, ki jo je potrebno obvladati na izpitu in pa vadijo pošiljanje različnih klicev preko simulatorja VHF GMDSS postaje na računalniku. Enak simulator se uporablja tudi na izpitu v Kopru! Vsak tečajnik prejme tudi skripto, kjer je nazorno razložena celotna učna snov.

Tečaj bo potekal v sodobno opremljeni predavalnici na naslovu:

    Poslovna stavba ANNI d.o.o.
    IOC Trzin – Motnica 7a
    1236 Ljubljana-Trzin
    Lokacija na Google zemljevidu!

Začetek predavanja je v soboto, 23.03.2013 ob 9:00 uri in bo trajalo do cca. 14:00 ure odvisno od tega koliko praktičnih vaj bodo tečajniki želeli narediti.

Cena tečaja skupaj z DDV je 70,00 EUR, vsak tečajnik pa mora na tečaj prinesti še 40,14 EUR gotovine za plačilo pristopa k izpitu, upravnih taks in izdaje potrdila. Na tečaj obvezno prinesite tudi sliko za dokumente velikosti 3,5 x 4,5 cm!

Prijave sprejemamo na e-mail naslovu: prijava@morjeplovec.net

V prijavi obvezno napišite naslednje podatke:
  1. Ime in Priimek
  2. Točen naslov
  3. Vzdevek na našem forumu (če ste prijavljeni)
  4. Kontaktni telefon (GSM)

Info: Morjeplovec.net, Gabrje 45, 1356 DOBROVA
GSM: 040 358 853
www.morjeplovec.net

Previous Article

Novo pri Jucci: najem motornih plovil

Next Article

Nova številka revije Val navtika – marec

Pogledajte ostale članke