Tek-Dek v Sloveniji

Author: Share:
Podjetje Bernardka Brumec K. s.p. je postalo zastopnik priznanega proizvajalca umetne tikovine Tek-Dek iz Anglije. Izdelki Tek-Dek so odlična alternativa tikovim palubam. Odlikuje jih naravni izgled, prijetni so na otip, ne potrebujejo vzdrževanja, ne zbledijo, so odporni proti oljnim madežem in imajo odlične protizdrsne lastnosti tudi takrat, ko so mokri.

Si želite prenoviti pohodne površine na vašem plovilu pa neveste kako? Sedaj vam zastopnik za Tek-Dek ponuja enostavno in tehnološko napredno rešitev! Tek-Dek trakovi so odlična alternativa lesenim (tikovim) palubam. Primerni so tako za zunanjo kot notranjo uporabo na plovilih, bazenih, balkonih, terasah in kopalnicah.

Izdelke odlikuje:
   * otip in izgled pravega tika
   * ne potrebujejo vzdrževanja, (brušenja, ščetkanja, oljenja ali lakiranja)
   * so popolnoma UV stabilni in ne zbledijo
   * odporni na madeže
   * enostavni za čiščenje
   * imajo odlične proti zdrsne lastnosti tudi ko so mokri
   * imajo dolgo življensko dobo (5 let garancije)
   * izdelava in montaža površin ali prodaja trakov in lepil za samostojno montažo

Na voljo so tri linije izdelkov:
     1. Tek-Dek Flexible je odlično nadomestilo za obloge tal iz lesa(predvsem tik), ki se lahko pritrdi na skoraj vse površine. Po izgledu ga skoraj ni mogoče ločiti od tradicionalnega tikovega lesa, vendar ponuja veliko tehnološko naprednih koristi. Trakovi so dobavljivi v dveh barvnih odtenkih (svetlem in temnem), s črno ali belo fugo in širini traku 50mm in 80mm. Idealen je za vse, ki želijo sami položiti talno oblogo, se odločajo za prenovo čolna ali novogradnjo. V ponudbi je tudi možnost za izdelavo panela na podlagi šablone, ki ga nato pritrdite sami ali pa celoten postopek priprave in pritrditve trakov zaupate profesionalcu.
     2. Tek-Dek Professional združuje vlakna iz trdega lesa in termo-polimere v edinstveno formulo. Izdelek je trden, barvno in UV stabiliziran in ga skoraj ni mogoče ločiti od pravega tika. Izdelek je primeren za uporabo, kjer se zahteva velika trdnost in natančnost. Na letvice lahko montirate palubno opremo ali z njegovo pomočjo premagate manjše neravnine, polaga pa se kot klasičen tik.
     3. Tek-Dek Interior je stroškovno učinkovit način, da izboljšate izgled notranjosti vašega plovila. Na voljo je širok izbor različnih imitacij plemenitega lesa. Topel, neverjetno realističen učinek lesa vam omogoča, da ustvarite edinstvene zasnove tal na vašem čolnu.

V ponudbi so tudi posebna Tek-Dek lepila, ki so primerna za lepljenje različnih Tek-Dek izdelkov na skoraj vse površine, vključno z materiali, kot so les, steklena vlakna, kovina in beton.

Info: Bernardka Brumec K. s.p., Pokoše 5b, 2331 PRAGERSKO
www.beflexy.eu

Previous Article

Rinker 210 MTX – Bowrider

Next Article

1. morjeplovski beli dan

Pogledajte ostale članke