Vabilo Marinada 09

Author: Share:
V soboto, 16. maja 2009, bo v organizaciji Burin Yachting Cluba na Obali že šestič potekal navtični dogodek leta – Marinada 2009. Prireditev je namenjena vsem ljubiteljem morja, navtike, jadranja, članom številnih slovenskih navtičnih in jadralnih klubov, ter vsem, ki bi želeli na večerni koncert v portoroškem Avditoriju, kjer bo kot glasbeni gost večera nastopil Tony Cetinski.

Marinada 2009 se bo pričela točno opoldne s startom regate Marinada iz akvatorija pred Izolo in bo potekala do ciljne boje v Portorožu. Regata je namenjena vsem jadrnicam po razvrstitvi Open in J-24, za tehnično izvedbo pa bo kot vsako leto poskrbel Burin Yachting Club v sodelovanju z Jadralno zvezo Slovenije. Vsi ostali, ki se regate ne bi udeležili kot tekmovalci, boste regato lahko spremljali s spremljevalne ladje in ob tem uživali na ribjem pikniku, za organizirane večje skupine ali podjetja, pa je organizator predvidel tudi možnost najema drugih motornih plovil in jadrnic.

Športnemu delu prireditve bo sledil družabni – druženje skoraj 400 članov Burin Yachting Cluba in več kot 600 tekmovalcev z regate, pokroviteljev in partnerjev ter navtičnih profesionalcev, ki več let uspešno sodelujejo z Burin Yachting Clubom, ter vseh na prireditev povabljenih novinarjev. Priložnostna pogostitev bo s hladno toplim prigrizkom potekala v kongresnem delu Avditorija Portorož, kjer bo tudi svečana podelitev pokalov najboljšim na regati Marinada. Med udeležence regate bo organizator tudi v letošnjem letu z naključnim žrebom podelil bogate nagrade.

Večerni del bo v Amfiteatru portoroškega Avditorija sklenil priznani hrvaški pevec Tony Cetinski s skupino. Koncert se bo pričel ob 21.00 uri, trajal pa bo predvidoma do 23.00 ure. Komur po koncertu še ne bo dovolj druženja s starimi in novimi prijatelji, bo na voljo vse do jutranjih ur ob turbolentni glasbi DJ-ev tudi Marinada After Party.

besedilo: Burin YC Press Release
foto: Burin YC

Previous Article

Chaparral 216 ssi wide tech

Next Article

Rodman Muse 54 – predstavitev

Pogledajte ostale članke