Vabilo – Marinada 2011

Author: Share:
Kot že vrsto let, bo tudi letošnjo navtično pomlad zaznamovala regata Marinada 2011, ki skupaj z večernim koncertom predstavlja pomemben navtični dogodek, ki ga organizira Burin Yachting Club. Za dobro glasbo bo poskrbela skupina Prljavo Kazalište.

Regate se bodo udeležile jadrnice razredov open (potovalne in regatne), seascape, melges, J24, jod 35 in one design, regatno polje pa bo že osmo leto zapored postavljeno v akvatoriju med Izolo in Portorožem. Burin YC sodeluje z različnimi navtičnimi inštitucijami in vabi jadralce, da se pridružijo številnim posadkam, ki jim bo ”poveljeval” mobitelov Veliki Viharnik.

V sklopu Marinade 2011 bo letos že šestič zapored potekala tudi regata TEVA Medicus Cup, v kateri se za pokale potegujejo doktorji medicine, potekal pa bo tudi boj za prehodni pokal IUS, za katerega se bodo med seboj pomerili pravniki. Druženje udeležencev regate, članov Burin Yachting Cluba, navtičnih profesionalcev, pokroviteljev, partnerjev in članov BYC ter povabljenih novinarjev bo v Kongresni dvorani portoroškega Avditorija, kjer bo tudi pogostitev, svečana podelitev pokalov in bogatih nagrad, ki jih bodo prejeli najboljši jadralci Marinade.

Vrhunec bo navtični dogodek dosegel v Amfiteatru portoroškega Avditorija, kjer bo dogodek s koncertom sklenila skupina Prljavo Kazalište.

Komur zabave še ne bo zadosti, bo na voljo tudi Marinada After party do jutranjih ur v Kavarni Avditorija.
V kolikor je navedeni program uspel pritegniti Vašo pozornost, se nam v soboto, 14. maja pridružite na slovenski obali in okusite Marinado 2011.

Info: Burin Yachting Club
www.marinada.info

Previous Article

Delphia 1050 Escape na Jadranu

Next Article

Organiziramo potapljaški tečaj po CMAS

Pogledajte ostale članke