Ribolovni izleti – športni ribolov

Author: Share:
Si želite oditi na oddih in ob enem izkusiti čare športnega ribolova? Nimate plovila ustreznega plovila in opreme? Vse to ni problem, če se odločite za vikend paket, ki vam ga nudi družina Karabaić iz Malinske na otoku Krku. Na destinaciji vas bodo pričakali v prijaznih vikend hišah, v morju pa bo pripravljen gliser z vso potrebno opremo za takojšnji odhod.

Ribolovni vikend paket že vključuje najem gliserja, ki je polno opremljen z različnimi vrstami ribolovnega pribora in tudi potrebnimi vabami za vse vrste ribolova. Izkušeni gostitelji vam bodo dali še kakšen nasvet, v primeru želje po novih znanjih, pa lahko dodatno najamete tudi skipperja in ribolovnega mentorja.

Po napornem dnevu si boste zagotovo želeli počitka in tudi za to je poskrbljeno. Družina Karabaić vam v paketu nudi bivanje v lastnih sodobno opremljenih hišah. Na voljo je prava primorska hiša v centru Malinske, ki je od morja oddaljena le 40 metrov in premore tudi teraso. Tam bodo udobno preživele vikend do največ štiri osebe.
Če pa imate rajši bolj mir in komfort, potem je za vas prava izbira luksuzno opremljena hiša, prav tako v Malinski, od morja oddaljena 2,2 km. V njej lahko biva in uživa do 8 oseb, hiša pa nudi tudi teraso, kamin in spodnji del hiše opremljen kot dnevni prostor za zabave (konoba). Če boste na oddih prišli z družino, bodo otroci lahko uživali v lepem okolju in sprehodih, ribolovni navdušenci družine pa bodo med tem nalovili bodočo večerjo.

Cena za ribolovni vikend paket z najemom hiše za 4 osebe in gliserja je 150 EUR + gorivo za čoln. Če se boste odločili za luksuzno hišo za do 8 oseb in še vedno samo en čoln, je cena 200 EUR, če pa bi želeli imeti tudi dva čolna za 8 oseb, boste za vikend najem hiše in dveh čolnov odšteli 250 EUR. Pri vsem skupaj so gostitelji zelo prilagodljivi in lahko se boste dogovorili tudi za krajše ali daljše variante najema hiše in gliserja ter seveda tudi vse kombinacije vezane na različne termine preko vikenda ali pa tudi preko tedna.
Za najem plovila in njegovo uporabo je nujno potrebno imeti veljavno dovoljenje za Voditelja čolna.

Info: Fam. Karabaić, Malinska (otok Krk)
ga. Jasna Karabaić: +385 91 51 48 635
www.utr-smokva.hr

Previous Article

Predzadnji letošnji Val

Next Article

Jesenska akcija pri Jucca nautiki

Pogledajte ostale članke