WBC-Handi akumulatorski polnilec

Author: Share:
Z veseljem vam predstavljamo nov izdelek proizvajalca Whisper Power BV, ki so ga poimenovali WBC-Handi, avtomatski polnilec za vse vrste akumulatorjev. Namenjen je za polnjenje in vzdrževanje akumulatorjev za osebna vozila, motorna kolesa, karavane, tovornjake, plovila in starodobnike. V primerih, ko akumulator dalj časa ni v uporabi, se zaradi samopraznjenja lahko izprazni ali pa močno oslabi.

WBC-Handi polnilec je lahko priključen stalno in tako vzdržuje optimalno stanje vašega akumulatorja, kar je tudi osnovni namen tega polnilca. Prednosti pred ostalimi podobnimi izdelki so:
    * Napredni 5 stopenjski polnilni algoritem.
    * Primerni za polnjenje: WET (svinčeni akumulatorji), AGM in GEL akumulatorjev.
    * Avtomatska kompenzacija temperaturne razlike: (hladno, vroče).
    * Zagotavlja hladen start pozimi in preprečuje prenapolnjenost poleti.
    * Enostavna izbira vrste akumulatorja in priprava na polnjenje. WBC-Handi je opremljen z indikatorjem polnjenja, za takojšen vpogled v stanje akumulatorjev.
    * Zaščita pred napačnim priklopom polov.

Z vgrajeno baterijsko svetilko bo priklop tudi v temi ali slabši vidljivosti mačji kašelj, standardno priložen ves potreben pribor za montažo pa omogoča enostaven priklop v samo treh korakih.
Kvaliteten polnilec za akumulatorje je nujen del opreme vsakega vozila, karavana, tovornjaka ali plovila. Ne čakajte, da se vam izprazni akumulator, ukrepajte pravočasno.

Info: Stal elektronik d.o.o., Tbilisijska ulica 89, 1000 LJUBLJANA
www.stal.si

Previous Article

Petrol že drugič na Hrvaškem tudi ob morju

Next Article

Svetovna premiera Elan Impression 494

Pogledajte ostale članke