WhisperPower v Sloveniji

Author: Share:
Obveščamo vas, da je podjetje Stal Elektronik d.o.o. podpisalo pogodbo o sodelovanju s podjetjem WhisperPower BV iz Nizozemske. Podjetje WhisperPower BV je bilo ustanovljeno leta 2007 s strani izkušenega teama strokovnjakov in se je hitro razvilo v zanesljivega dobavitelja energijskih sistemov, ki žanje uspehe po celem svetu od Kitajske, ZDA, Monaca do Amsterdama.

Produktna linija WhisperPower izdelkov se deli na produkte, ki so namenjeni uporabi v industriji kot tudi v pomorstvu, tako za profesionalno kot tudi za rekreativno uporabo. WhisperPower ponuja superiorno izbiro naprednih visoko-tehnoloških izdelkov, ki zadovoljujejo najvišje standarde. Od generatorjev s kapaciteto od 3,5 kVa do 200 kVa in ustreznih komponent za sisteme po meri do inovativnih “all-in-one” gensetov.

Učinkoviti, čisti in trajnostni sistemi WhisperPower ponujajo vse kar potrebujete za učinkovito pridobivanje električne energije in manipuliranje z njo. Njihov glavni moto je “Pametne energijske rešitve v vsakem pogledu!”

Info: Stal elektronik d.o.o., Tbilisijska ulica 89, 1000 LJUBLJANA
www.stal.si

Previous Article

Prihaja Bavaria Sport 39

Next Article

Regal 28 EX – svež design za prihajajoče poletje

Pogledajte ostale članke