Atlantis 34

Author: Share:
Atlantis 34 je najnovejša pridobitev grupacije Azimut-Benetti, katera je bila premierno predstavljena na sejmu v francoskem Cannes-u. Atraktiven model, sicer najmanjši v družini, s svojim agresivnim dizajnom sledi smernicam večjih modelov in tako lovi kupce nove generacije plovil Atlantis.

Tokrat vam torej predstavljamo nov model Alantis 34 z dolžino trupa manj kot 10 m. S tem Italijanska ladjedelnica jasno namiguje prodor v segment srednje velikih ter majhnih motornih jaht. Atlantis 34 je posledica velikega povpraševanja po manjših modelih.

Atlantis 34 je sicer resen cruiser, vendar še vseeno zelo odprt in nudi popoln občutek odprtega čolna. Koncept ostaja enak večjim modelom, torej življenje zunaj. Kokpit je prostoren ter nudi številne površine za druženje ter sončenje. Sedalni del lahko gosti 6 oseb, s pomočjo hidravlične mize pa lahko tvori veliko površino za sončenje. Nasproti je lociran kuhinjski pult, opremljen s hladilnikom, umivalnim koritom ter grillom. Ergonomsko oblikovan krmarski del nudi odličen pregled tako med samo plovbo kot tudi pri pristajanju v marinah.

V podpalubju se nahaja prostoren salon s stojno višino, katerega je možno pretvoriti v dvojno ležišče velikosti 200 x 250 cm.

Zadnja kabina je prostorna, diskretno zaprta z vrati ter opremljena z zakonsko posteljo ter številnimi omarami.

Nasproti spodnje sekundarne kuhinje se nahaja toaletni prostor v katerem je prav tako stojna višina ter bočno okno za boljšo zračnost. Okna na trupu ter palubi poskrbijo za veliko mero dnevne svetlobe.

Vsekakor gre za še en izjemen model priznane ladjedelnice Atlantis, ki je v preteklih nekaj letih popolnoma prenovila celotno svojo floto. Atlantis 34 bo predstavljen tudi na letošnjem sejmu v Genovi (Genoa Boat Show), kamor vas vljudno vabi slovenski zastopnik Jucca Nautika d.o.o.

Tehnični podatki o plovilu:

Dolžina čez vse:            10,25 m
Dolžina trupa: 9,95 m
Širina: 3,52 m
Ugrez: 0,94 m
Masa plovila: 8.800 kg (polna obremenitev)
Rezervoar goriva: 650 l
Rezervoar vode: 185 l
Število ležišč: 4
Max število oseb: 10

Info: Jucca Nautika d.o.o., Cesta v Mestni log 88, 1000 LJUBLJANA
www.jucca-nautica.si

Previous Article

Gumenjaki Brig iz zaloge 20% ceneje

Next Article

Slovenian Boat Show, bleda predstava v Izoli

Pogledajte ostale članke