Four Winns S 235 – elegantni novinec v razredu cuddy cabin

Author: Share:
Four Winns S235 predstavlja ponovni preporod serije cuddy cabin čolnov pri znamki Four Winns in je za modelom S215 drugi predstavnik serije Sundowner. Oblikovno sledi sodobni seriji bowriderjev SL, od katerih je podedoval nekoliko ostrejše linije, odličen izkoristek prostora ter kakovosten trup z dobrimi plovnimi lastnostmi, skupni pa so tudi vrhunska izdelava in kakovostni materiali.

V premcu je prostorna kabina, ki brez težav gosti dva ali celo tri spanca potrebne člane posadke, poseben pa je zaradi vertikalno dvižnih kabinskih – rolo vrat in zaradi dveh dolgih odpirajočih oken na palubi. Njegova posebnost je tudi 3-dimenzionalno zaobljeno vetrobransko steklo, v kokpitu pa se nahaja še manjši umivalnik, ki ga bodo veseli prav vsi.

Posebnost v spisku dodatne opreme je tudi električni sidrni vitel, ki je za naš trg že skoraj obvezna oprema, te opcije pa pri konkurenčnih čolnih ne ponujajo. Bogata izbira motorizacije in opreme naredi ta čoln idealen za komfortne vikende na morju ali adrenalinske užitke v vodnih športih. Z dolžino 7,11 metra čez vse in širino 2,55 metra pa lahko tega morskega konjička brez težav in brez prekrškov prevažate z avtomobilsko prikolico.

Info: AS boats d.o.o., Turnerjeva ulica 2, 2313 FRAM
www.as-boats.si

Previous Article

Novi Dufour Grand Large 410

Next Article

Dvojna številka revije Val navtika

Pogledajte ostale članke