Novi Four Winns V275

Author: Share:
Novinec v razredu družinskih cruiserjev, Four Winns V275, s svojo moderno linijo že na prvi pogled izraža pripadnost novi liniji plovil Four Winns. Plovilo je precej širše od predhodnega modela in večine konkurentov, v širino meri 2,80 m, zato ponuja zelo prostoren kokpit, v katerem je nameščen kuhinjski blok s štedilnikom, umivalnikom in hladilnikom. Kot dodatno opremo pa je možno je naročiti tudi žar.

Velik sedežni kot, primeren za šest oseb, je možno s preklopom naslonjal spremeniti v razkošno ploščad za sončenje. Uživanju na prostem torej nič ni več v napoto. V svojem razredu izstopa tudi z visoko bočno linijo, ki daje plovilu robustnost in omogoča plovbo preko večjih valov, elipsasti bočni okni pa sta razpoznavni znak novega dizajna.

Razkošje prostora je vidno tudi v notranjosti, premčna sedežna garnitura se preprosto spremeni v ležišče, krmna kabina pa je lahko ločena s pregradno steno in vrati, kar daje posadki večjo zasebnost.

Pri zasnovi so arhitekti posebno pozornost namenil zmanjšanju skupne teže plovila in dosegli, da plovilo odlično pluje že z enim motorjem moči 220 kW (300 KM). Zelo zanimiva je tudi cena osnovnega modela. Elegantni novinec bo Slovensko premiero doživel na salonu Bonaca, za več informacij pa se lahko obrnete na zastopnika, podjetje As boats iz Frama.

Tehnični podatki o plovilu:

Dolžina čez vse:            8,53 m
Širina: 2,80 m
Ugrez: 1,04 m
Masa plovila: 3.200 kg
Rezervoar goriva: 322 l
Rezervoar vode: 79 l

Info: AS boats d.o.o., Turnerjeva ulica 2, 2313 FRAM
www.as-boats.si

Previous Article

Bonaca v Portorož prinaša sonce

Next Article

Jesenska številka Val navtika

Pogledajte ostale članke